Goede voornemens wél realiseren

Goede voornemens wél realiseren

Het geheim om goede voornemens WEL te realiseren.

Heb jij dit jaar goede voornemens gemaakt en ben je van plan deze nu wel echt te realiseren? Ben je vastberaden om je gewenst resultaat te bereiken en je door niets of niemand meer te laten tegenhouden?

Wil jij:

  • Meer voldoening in je leven
  • Meer tijd voor jezelf en meer doen wat je leuk vindt
  • Meer rust in je hoofd
  • Je meer ontspannen voelen en veel minder stress ervaren
  • Een slanker en fitter lijf zodat je dat mooie zomerjurkje wel aan kan
  • Je gelukkiger en zelfverzekerder voelen en niet meer over je heen laten lopen
  • Meer energie en je blijer en gelukkiger voelen

Veel mensen die goede voornemens maken doen dit vanuit hun ratio. Ze willen verbetering op een of meerdere onderdelen van hun leven en gaan vol goede moed aan de slag. Helaas stranden veel van deze goede voornemens al na 2 -3 maanden. Ik zal je uileggen waardoor dit komt.

Het willen realiseren van goede voornemens wordt meestal gedaan vanuit wilskracht en discipline. Wilskracht houdt in dat je dingen moet van jezelf of die je directe omgeving van jou verwacht. Het realiseren van dingen op wilskracht kost meestal veel energie omdat je er hard je best voor moet doen. je bent enkel gefocust op het resultaat en je wil dit kost wat kost bereiken. Op wilskracht kun je zeker dingen bereiken maar waarom moeilijk als he took makkelijk kan?

De reden waarom je je resultaat niet bereikt of er constant hard voor moet werken, zijn je eigen overtuigingen. Overtuigingen zijn gedachten waar jij een gevoel aan gekoppeld heb. Denk hierbij aan: "zo ben ik nu eenmaal", "ik moet overal hard voor werken", "ik moet alles alleen doen", "wat zullen andere mensen wel niet van mij vinden", "wat als mij dit niet lukt" etc.

Deze overtuigingen zitten in je onderbewustzijn en ieder van ons heeft meerdere overtuigingen die ons in de weg zitten en ons belemmeren om ons doel op een gemakkelijke en fijne manier te bereiken. Overtuigingen komen herhaaldelijk terug zoalang je er niets aan doet. Je kunt er zelf niets aan doen, omdat je je er niet van bewust bent. Je zit in een vicieuze cirkel. Denk hierbij aan angst, zorgen maken, pleasegedrag, stress, onrustig en of gehaast gevoel etc.

Om deze overtuigingen uit jouw systeem te kunnnen verwijderen, beschik ik over een effectieve en wetenschappelijk bewezen tool. I.c.m. mijn persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak, heb ik hier reeds 10tallen mensen succesvol mee geholpen. Bij deze mensen was het effect vaak al gerealiseerd na één sessie, waardoor zij definitief hun negatieve overtuigingen aan de kant hebben kunnen zetten. Dit zorgde ervoor dat zij uit hun vicieuze cirkel stapten en niet meer hoefden te worstelen. Ze voelen zich opgelucht, blijer en zelfverzekerder.

Hoe tof zou het voor jou zijn als jij defintief afscheid kon nemen van de overtuigingen die jou ervan weerhouden om jouw resultaat te bereiken? Om je te laten ervaren wat dit voor jou doet, heb ik een tijdelijke en uniek aanbod voor je.

Persoonlijk vind ik dat het leven bedoeld is om het fijn en leuk te hebben en bovenal om je gelukkig te voelen en niet om je worstelen en jezelf te kort te doen. Ik heb ondervonden dat het leven maakbaar is en dat niets onmogelijk is. Het zijn je eigen gedachten die je in de weg zitten en je weerhouden om je gewenst resultaat WEL te realiseren.

Als je voor 10 januari 2022 een afspraak maakt voor een sessie van 1 uur, dan is jouw investering slechts €37,- i.p.v. € 85,-. Ik heb op korte termijn plek voor 5 persoonlijke sessies.

Stel je eigen geluk niet langer uit en gun jezelf een levensveranderende ervaring waar je blijvend profijt van hebt. Klik hier als je dit jaar jouw voornemen wél wil realiseren op een fijne en gemakkelijke manier, waardoor je veel meer tijd en energie overhoudt voor meer leuke dingen.

Ik gun jou en beste, jij ook?

Vitale groet, Jeanine