Samen starten

Wil jij aan de slag met jouw gezondheid en fysiek en mentaal welzijn ?

Ik help je graag! Als je open staat voor positieve veranderingen, ga ik graag samen met jou aan de slag om de gewenste resultaten te behalen. Je krijgt nieuwe inzichten, wordt bewuster en gaat leren anders denken, waardoor je betere keuzes maakt voor jezelf en jij je leven gaat leven volgens jouw regels!

Met mijn coachtrajecten bied ik je een programma aan precies afgestemd op jouw behoeften. Na afloop van een traject heb jij je doel(en) bereikt en ken je de tools om niet meer in oude patronen terug te vallen. Door mijn holistische aanpak, zal jij duurzame resultaten bereiken. Ik begeleid en adviseer je tijdens ieder persoonlijke 1 op 1 sessie en ben ik bereikbaar per mail mocht je vastlopen. Ik werk het liefst 1 op 1, omdat jij zo sneller resultaten zult behalen, want ik kan mijn volledige aandacht aan jou kan geven. Online coachen en wandel coachen is ook mogelijk.

Omdat iedereen iets anders nodig heeft, zijn mijn coachtrajecten maatwerk. We kunnen op verschillende manieren samen starten. Kies wat bij jou past.

Wil jij aan de slag met jouw leefstijl en vitaliteit?

Gratis intake

Wil jij eerst kennismaken, voordat we samen aan de slag gaan? Helemaal prima. Door middel van een gratis intake bespreken we wat er allemaal mogelijk is. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 30 minuten.

Klinkt interessant!

Inspiratiegesprek

Ben jij iemand die graag meteen aan de slag gaat? In een inspiratiegesprek geef ik je in het eerste gesprek inzichten in jouw thema waar je nu mee worstelt. Ik kijk d.m.v. een persoonlijke analyse welke vervolgstappen jij het beste zou kunnen nemen.

Ik wil graag starten

Persoonlijk vitaliteitsplan

Wil jij meteen weten waar je aan toe bent? Dan is een persoonlijk vitaliteitsplan iets voor jou! Tijdens een persoonlijk gesprek van 1,5 uur gaan we a.h.v. een integrale vitaliteitscheck inzicht krijgen in jouw huidige totaalbalans. Dit gesprek bied ik

Dat klinkt als iets voor mij

Access Bars sessie

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en hoofd wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als je meer balans ervaart tussen inspanning en ontspanning.

Ik wil rust en ontspanning