Samen starten

Wil jij lekkerder in je vel zitten en veel meer jezelf zijn met meer innerlijke rust?

Ik help je graag! Als je open staat voor positieve verandering, omdat je het beste voor jezelf wil,  ga ik graag samen met jou aan de slag om jouw gewenst resultaat te behalen.  Samen gaan we aan de slag om te zien wat het is, dat er voor zorgt dat jij in deze ongewenste situatie blijft hangen. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf zodat je uit jouw vicieuze stapt die jou nu vasthoudt. Je leert jezelf beter kennen, gaat betere keuzes maken, waardoor alles veel fijner, leuker en gemakkelijker gaat in je leven.

Mijn coachprogramma  is maatwerk en precies afgestemd op jouw behoeften. Dit kan, omdat ik  1 op 1 gesprekken voer zodat ik alle tijd en aandacht heb voor jou. Na afloop heb jij je doel(en) bereikt en ken je de tools om niet meer in oude patronen terug te vallen. Door mijn integrale aanpak, zal jij duurzame resultaten bereiken. Ik begeleid en adviseer je tijdens ieder gesprek en ben ik bereikbaar mocht je vastlopen. Ik werk het liefst 1 op 1, omdat jij zo sneller resultaten zult behalen.  Online coachen en wandel coachen is ook mogelijk.

Omdat iedereen iets anders nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken bied ik met mijn coaching maatwerk. We kunnen op verschillende manieren samen starten. Kies wat bij jou past.

Wil jij meer levensgeluk ervaren zowel privé als in je loopbaan?

Geluksgesprek

Wil jij meer zelfvertrouwen, gelukkiger zijn, meer rust in je hoofd en lijf? Wil je duurzame positieve verbetering in jouw leven, waarbij je meer plezier, vreugde en gemak ervaart? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend en gratis Geluksgesprek.

Klinkt interessant!

Persoonlijk Vitaliteitsplan

Wil jij meteen inzicht in jouw Vitaliteit? Dan is een persoonlijk vitaliteitsplan iets voor jou! Tijdens een persoonlijk gesprek van 1,5 uur krijg jij a.hv een Integrale Balanscheck inzicht in jouw huidige totaalbalans.

Dat klinkt als iets voor mij

EFT

Emotional Freedom Techniek is een effectieve combinatie van Psychologie en Acupressuur, waarmee je fysieke en emotionele stress, negatieve gedachten en emoties blijvend kunt loslaten.

Ik wil me vrij voelen

Inspiratiegesprek

Ben jij iemand die graag meteen aan de slag gaat? In een inspiratiegesprek geef ik je in het eerste gesprek meer inzicht in hetgeen waar je nu mee worstelt. Ik kijk d.m.v. een persoonlijke analyse welke vervolgstappen jij het beste zou kunnen nemen.

Ik wil graag starten