Praktijk Jeanine Houben

Voor wie

Kan jij jezelf hierin herkennen?

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.  Je houdt veel ballen in de lucht,  staat altijd klaar voor anderen en hebt (te) weinig tijd voor jezelf.  Het voelt alsof je wordt geleefd.  Je voelt je gestrest, onrustig, zorgelijk, niet happy, denkt vaak negatief en blijft steeds in het zelfde patroon van angst en onzekerheid zitten, omdat je de stap die je wél graag wil zetten niet durft te zetten.  Je bent niet graag alleen want dan ervaar een gevoel van  leegte.  Je haalt je voldoening uit intensief sporten, shoppen, veel en hard werken of eten, want dat geeft je een goed gevoel.

Je weet niet wat je kunt doen om verandering in je leven door te voeren waardoor je op de automatische piloot blijft doorgaan. Je wil dolgraag positieve verandering en meer voldoening hebben in jouw leven, maar je weet niet hoe je dit kunt aanpakken of denkt dat het jou toch niet zal lukken.

Het is mijn passie om mensen zoals jou te begeleiden om weer zelf aan het stuur van je leven te staan. Om veel meer jezelf te zijn, waarbij je veel meer innerlijke rust ervaart en je gelukkiger en zelfverzekerder voelt.  Hierdoor ga je gemakkelijker betere keuzes maken, die goed voelen voor jou!

Je blijft meer in balans en je voelt je veel relaxter zowel fysiek als mentaal. Je hebt meer energie de hele dag, meer voldoening, plezier en gemak in je leven. Je voelt je zelfverzekerder, blijer en gaat gemakkelijker om met uitdagingen in je leven.

Ben jij een vrouw of man die:

 • Zich vaak onrustig of opgejaagd voelt en weinig rust in het hoofd heeft?
 • Het altijd goed wil doen voor anderen, vaak ten koste van jezelf.
 • Veel "moet" van zichzelf en meestal tijd te kort heeft om alles te doen wat je je hebt voorgenomen?
 • Altijd maar doorgaat en daardoor te weinig tijd heeft om jouw accu op te laden? Je voelt je al vermoeid als je denkt aan wat je die dag allemaal te wachten staat.
 • Te weinig tijd heeft om te kunnen doen waar jij energie van krijgt en waar je blij van wordt? Angst of  onzekerheid houden je in de greep waardoor er niets verandert.
 • Zich vaak vergelijkt met anderen, zich onzeker voelt en zich vaak laat beïnvloeden door meningen van anderen.
 • Graag verandering wil in jouw leven maar niet weet hoe je dat moet aanpakken?
 • Moeite heeft om duidelijk de eigen grenzen aan te geven waardoor je er steeds overheen gaat of anderen de kans geeft er overheen te gaan.
 • Weinig voldoening haalt uit de dagelijkse bezigheden of sleur ervaart in het leven en niet weet hoe je dit kunt veranderen.

Je verlangt naar:

 • Meer rust in je hoofd en je meer ontspannen voelen. Minder stress en je vrolijker, positiever en energieker voelen zowel fysiek als mentaal.
 • Zelfverzekerder zijn, waardoor jij wél stappen durft te zetten waardoor jouw leven positief verandert, precies zoals jij dit wil.
 • Weer lekker in je vel zitten, je blijer, energieker,  meer ontspannen voelen  meer genieten en voldoening hebben in je leven.
 • Je energie en tijd goed verdelen tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning.
 • Dat alles gemakkelijker gaat in je leven i.p.v. altijd alles perfect te doen.
 • Positieve verandering in je leven die goed voelt voor jou
 • Beter je eigen grenzen kunnen aangeven, makkelijker nee kunnen zeggen zonder je schuldig te voelen
 • Meer tijd, rust en ruimte voor jezelf te krijgen om te genieten en doen waar jij energie, plezier en geluksgevoel van krijgt
 • Positiever, zelfverzekerder en meer tevreden zijn met jezelf en je minder te laten beïnvloeden door meningen van anderen.

Ik ben Jeanine Houben en het is mijn passie om jou te begeleiden en inspireren om veel meer jezelf te zijn en meer grip te krijgen op jouw leven,  zodat alles met meer gemak en plezier gaat.  Door meer zelfkennis en bewustwording word je de regisseur van jouw leven met veel meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en levensgeluk.  Je gaat leven precies zoals jij dit wenst op jouw voorwaarden en zonder je schuldig te voelen.

Wil jij je meer ontspannen, energieker en gelukkiger voelen voelen in je leven? Wil je betere keuzes maken voor jezelf en vooral waar jij blij van wordt? Klik hier voor het maken van afspraak voor een GRATIS en vrijblijvend   "Geluksgesprek"  om samen met mij je stappenplan helder te krijgen, waarmee jij jouw gewenst resultaat bereikt.

Aanvragen geluksgesprek
Bekijk wat ik je kan aanbieden

Wil jij meer levensgeluk ervaren zowel privé als in je loopbaan?

Geluksgesprek

Wil jij meer zelfvertrouwen, gelukkiger zijn, meer rust in je hoofd en lijf? Wil je duurzame positieve verbetering in jouw leven, waarbij je meer plezier, vreugde en gemak ervaart? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend en gratis Geluksgesprek.

Klinkt interessant!

Persoonlijk Vitaliteitsplan

Wil jij meteen inzicht in jouw Vitaliteit? Dan is een persoonlijk vitaliteitsplan iets voor jou! Tijdens een persoonlijk gesprek van 1,5 uur krijg jij a.hv een Integrale Balanscheck inzicht in jouw huidige totaalbalans.

Dat klinkt als iets voor mij

EFT

Emotional Freedom Techniek is een effectieve combinatie van Psychologie en Acupressuur, waarmee je fysieke en emotionele stress, negatieve gedachten en emoties blijvend kunt loslaten.

Ik wil me vrij voelen

Inspiratiegesprek

Ben jij iemand die graag meteen aan de slag gaat? In een inspiratiegesprek geef ik je in het eerste gesprek meer inzicht in hetgeen waar je nu mee worstelt. Ik kijk d.m.v. een persoonlijke analyse welke vervolgstappen jij het beste zou kunnen nemen.

Ik wil graag starten