Praktijk Jeanine Houben

Voor wie

Kan jij jezelf hierin herkennen?

Je bent een people pleasende vrouw die moeilijk haar grenzen kan aangeven en (te) weinig tijd voor zichzelf heeft. Het voelt alsof je wordt geleefd en het lijkt alsof iedereen dit maar normaal vindt. Je werkt hard om het iedereen naar zijn zin te maken, maar je voelt je niet echt gewaardeerd. Je voelt je onrustig, opgejaagd, niet echt gelukkig en hebt weinig voldoening in je dagelijks leven.

Je bent continu bezig, zit zelden stil en haalt je beetje voldoening uit sporten, shoppen, veel en of hard werken, zorgen voor anderen of je omringen met andere mensen, want dat geeft je eventjes een goed gevoel.

Je weet niet wat je kunt doen om verandering in je leven door te voeren. Je wil dolgraag meer positieve energie, meer genieten van alles, meer kiezen voor jezelf, meer rust in jezelf en meer tijd en ruimte om te kunnen doen wat jij echt wil.  Je hebt echter geen flauw idee hoe je dit kunt aanpakken.

Het is mijn passie om mensen zoals jou te begeleiden om weer zelf in het middelpunt van jouw leven te staan. Om steviger in je schoenen te staan, Je meer gewaardeerd, ontspannen en zelfverzekerder te voelen. Hierdoor ga je beter en gemakkelijker je grenzen aangeven en betere keuzes maken voor jezelf!

Je gaat veel meer jezelf zijn en komt beter voor jezelf op, door op een fijne manier je grenzen aan te geven zonder je schuldig te voelen. Je voelt je positiever en zelfverzekerder met veel meer innerlijke rust. Je hebt meer tijd voor jezelf, geniet meer en waardeert jezelf en alles wat er is veel meer. Je ervaart meer voldoening, plezier en gemak in je leven en gaat gemakkelijker om met obstakels en uitdagingen in je leven.

Ben jij een vrouw die:

 • Zich vaak onrustig of opgejaagd voelt en voornamelijk leeft vanuit je hoofd.
 • Het altijd goed wil doen voor anderen en moeilijk "nee" durft te zeggen
 • Veel "moet" van zichzelf en kritisch is naar zichzelf.
 • Altijd druk bezig is met het doen wat anderen van je vragen
 • Te weinig tijd en rust heeft om te kunnen doen waar jij energie van krijgt en waar jij blij van wordt.
 • Graag verandering wil in jouw leven maar niet weet hoe je dat moet aanpakken?
 • Moeite heeft om duidelijk de eigen grenzen aan te geven waardoor je er steeds overheen gaat of anderen de kans geeft er overheen te gaan.
 • Weinig voldoening haalt uit de dagelijkse bezigheden of sleur ervaart in het leven en niet weet hoe je dit kunt veranderen.

Je verlangt naar:

 • Meer tijd en ruimte om jezelf te zijn.  Meer doen wat jij echt wilt en waar jij energie van krijgt.
 • Meer voor jezelf kiezen en achter je keuzes blijven staan.
 • Steviger in je schoenen staan en weer blij en tevreden zijn met jezelf.
 • Meer rust en ontspanning in jezelf met meer positieve energie.
 • Dat alles gemakkelijker gaat in je leven i.p.v. veel moeten en overal hard voor te moeten werken.
 • Makkelijker nee kunnen zeggen zonder je schuldig te voelen
 • Je meer gewaardeerd voelen voor wie je bent.
 • Meer positieve energie in jezelf

Ik ben Jeanine Houben en het is mijn passie om jou te begeleiden en te inspireren zodat jij weer in het middelpunt van jouw leven staat en je blij bent met jezelf.  Je zelfvertrouwen groeit, je vindt de rust in jezelf terug, maakt betere keuzes voor jezelf waardoor je meer rust in jezelf hebt, meer kunt genieten en alles veel gemakkelijker en met meer plezier en gemak gaat.

Wil jij blij en tevreden zijn met jezelf en je leven, stoppen met het pleasen van anderen, meer zelfvertrouwen, meer innerlijke rust, plezier, voldoening en vooral helemaal jezelf kunnen zijn zonder schuldgevoel?    Klik hier voor het maken van afspraak voor een GRATIS en vrijblijvend  "Geluksgesprek"  om samen met mij helder te krijgen, welke stappen jouw verder helpen zodat jij de zelfverzekerde, relaxtere en gelukkigere versie van jezelf wordt.

Aanvragen geluksgesprek Bekijk wat ik je kan aanbieden

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Wil jij meer levensgeluk ervaren zowel privé als in je loopbaan?

Geluksgesprek

Wil jij je zelfverzekerder voelen, zodat je gemakkelijker en zonder schuldgevoel "nee" leert zeggen als je dit bedoeld? Ben je klaar met jezelf alsmaar weg te cijferen voor de wensen van anderen en wil je leren veel beter voor jezelf op te komen? Wil jij meer rust in je hoofd, minder moeten, je blijer en meer tevreden voelen met jezelf? Wil je meer voldoening, gemak, rust en plezier in je dagelijks leven ? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend en gratis Geluksgesprek.

Ja, dat wil ik!

Groepscoaching

In een groep van minimaal 5 personen gaan we maandelijks online aan de slag met een onderwerp dat jou gaat helpen om je zelfvertrouwen te vergroten, je meer ontspannen te voelen en meer tijd, rust en ruimte voor jezelf te hebben met meer positieve energie.

Lees meer