Praktijk Jeanine Houben

Voor wie

Kan jij jezelf hierin herkennen?

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.  Je houdt veel ballen in de lucht,  staat altijd klaar voor anderen en hebt te weinig tijd voor jezelf.  Het voelt alsof je wordt geleefd.  Je voelt je onrustig, opgejaagd, onzeker, zorgelijk, niet happy, denkt vaak negatief en blijft steeds in het zelfde patroon van angst en onzekerheid zitten, omdat je de stap die je wél graag wil zetten niet durft te zetten.  Je bent niet graag alleen want dan ervaar een gevoel van  leegte.  Je haalt je voldoening uit intensief sporten, shoppen, veel en hard werken of eten, want dat geeft je een goed gevoel. Je wil niet stilstaan. je weet niet wat je kunt doen om verandering in je leven door te voeren waardoor je op de automatische piloot blijft doorgaan. Je wil dolgraag verandering en meer voldoening hebben in jouw leven, maar je weet niet hoe je dit kunt aanpakken,  of denkt dat het  jou toch niet zal lukken.

Het is mijn passie om mensen zoals jou te inspireren en motiveren om zelf aan het stuur van je leven te staan waarbij je lekkerder in je vel zit, meer ontspannen bent, energieker en zelfverzekerder bent en bewustere keuzes maakt doe goed zijn en voelen voor jou, zonder dat je een schuldgevoel hierbij hebt. Je blijft gemakkelijker in balans en bent meer ontspannen zowel fysiek als mentaal. je hebt meer energie de hele dag, meer voldoening van en in je leven, je bent zelfverzekerder, gelukkiger en energieker en gaat gemakkelijker om met uitdagingen in je leven

Ben jij een vrouw of man die:

 • Zich vaak onrustig of opgejaagd voelt en weinig rust in het hoofd heeft?
 • Je wil het altijd goed doen voor anderen, vaak ten koste van jezelf. Je ergert je als anderen niet dezelfde inzet hebben dan jij.
 • Veel "moet" van zichzelf en meestal tijd te kort heeft om te doen wat je wil doen?
 • Altijd maar doorgaat en daardoor te weinig tijd heeft om jouw accu op te laden?
 • Te weinig tijd heeft om te kunnen doen waar jij energie van krijgt? Angst of  onzekerheid houden je in de greep waardoor er niets verandert.
 • Zich vaak vergelijkt met anderen, zich onzeker voelt en zich laat beïnvloeden door meningen van anderen.
 • Graag verandering wil in jouw leven maar niet weet hoe je dat moet aanpakken?
 • Moeite heeft om duidelijk de eigen grenzen aan te geven waardoor je er steeds overheen gaat of anderen de kans geeft er overheen te gaan
 • Weinig voldoening haalt uit de dagelijkse bezigheden of sleur ervaart in het leven en niet durft te veranderen

Je verlangt naar:

 • Meer rust in je hoofd en je meer ontspannen voelen.  Je dagelijks fitter, positiever en energieker voelen zowel fysiek als mentaal.
 • Zelfverzekerder zijn, waardoor jij wél stappen durft te zetten waardoor jouw leven positief verandert, precies zoals jij dit wil.
 • Weer lekker in je vel zitten, je blij, energiek en ontspannen voelen en meer genieten van het leven.
 • Je energie en tijd goed verdelen tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning.
 • Dat alles gemakkelijker gaat in je leven i.p.v. altijd alles perfect te doen.
 • Positieve verandering in je leven die goed voelt voor jou, maar je weet niet precies hoe of wat dat is.
 • Beter je eigen grenzen kunnen aangeven zodat je er zelf en anderen niet meer overheen laat gaan.
 • Meer tijd en ruimte voor jezelf te krijgen om te genieten en doen waar jij energie van krijgt.
 • Positiever, zelfverzekerder en meer tevreden zijn met jezelf en je minder te laten beïnvloeden door meningen van anderen.

Ik ben Jeanine Houben en het is mijn passie om mensen die zich hierin herkennen te begeleiden en inspireren om meer zichzelf te zijn en meer grip te krijgen op hun leven, waardoor alles met meer flow gaat.  Door meer zelfkennis en bewustwording word je de regisseur van jouw leven met veel meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, levensgeluk, energie en positiviteit. Je gaat leven precies zoals jij dit wenst op jouw voorwaarden en zonder je schuldig te voelen.

Wil jij je vrolijker, energieker, zelfverzekerder, positiever en relaxter voelen, gezonder ouder worden en weer die passie voelen en hebben in je leven? Wil je zelf aan het stuur staan van je eigen gezondheid en leven en de beste versie van jezelf worden? Klik hier voor het maken van afspraak voor een GRATIS en vrijblijvend intakegesprek, om samen met mij je stappenplan helder te krijgen, waarmee jij jouw gewenst resultaat bereikt. Je bent het waard!

Gratis intakegesprek aanvragen!
Bekijk wat ik je kan aanbieden

Wil jij aan de slag met jouw leefstijl en vitaliteit?

Gratis intake

Wil jij eerst kennismaken, voordat we samen aan de slag gaan? Helemaal prima. Door middel van een gratis intake bespreken we wat er allemaal mogelijk is. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 30 minuten.

Klinkt interessant!

Inspiratiegesprek

Ben jij iemand die graag meteen aan de slag gaat? In een inspiratiegesprek geef ik je in het eerste gesprek inzichten in jouw thema waar je nu mee worstelt. Ik kijk d.m.v. een persoonlijke analyse welke vervolgstappen jij het beste zou kunnen nemen.

Ik wil graag starten

Persoonlijk vitaliteitsplan

Wil jij meteen weten waar je aan toe bent? Dan is een persoonlijk vitaliteitsplan iets voor jou! Tijdens een persoonlijk gesprek van 1,5 uur gaan we a.h.v. een integrale vitaliteitscheck inzicht krijgen in jouw huidige totaalbalans. Dit gesprek bied ik

Dat klinkt als iets voor mij

Access Bars sessie

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en hoofd wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als je meer balans ervaart tussen inspanning en ontspanning.

Ik wil rust en ontspanning