EFT

EFT is een effectieve wetenschappelijke techniek die voor veel mensen blijvend belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades opheft. Het is een combinatie van psychologie en acupressuur waarbij je met een hand zachtjes klopt op bepaalde meridiaan punten. Het is niet ingewikkeld en je hoeft niets te leren of te onthouden.

De kracht van deze techniek zit hem in het loskoppelen van het negatieve gevoel die bepaalde gedachten en overtuigingen met zich meebrengen. Iedereen heeft in meer of mindere mate, last van belemmerende overtuigingen. Vaak ben je je hier niet bewust van, maar ze spelen wel degelijk een grote (belemmerende) rol in jouw dagelijks leven. 

In een 1 op 1 gesprek stem ik intuïtief af op jou en gaan we samen aan de slag, om hetgeen jou stress, angst, negatieve gedachten en of emoties bezorgt, voor eens en voor altijd los te laten!

Ben jij zover dat je echt het beste uit jezelf wilt halen waardoor je persoonlijk groeit? Dat je veel meer jezelf kan zijn in je dagelijks leven, waarbij jij je gelukkiger, blijer en veel meer ontspannen voelt, met veel meer zelfvertrouwen?  

De investering in jezelf is slechts € 85,- voor een sessie van 50 minuten.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, mag je onderstaand formulier invullen, waarna ik z.s.m. contact met je opneem. 

Bedankt voor uw bericht!

Uw aanvraag voor een eft is aangevraagd, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Vraag een eft aan