Gratis intake

Tijdens de uitgebreide persoonlijke analyse gaan we dieper in op jouw persoonlijk vitaliteitsdoel zodat je nog meer waarde uit het traject haalt. Met mijn coachtrajecten bied ik je een programma aan precies afgestemd op jouw behoeften. Na afloop van een traject heb jij je doel(en) bereikt en ken je de tools om niet meer in oude patronen terug te vallen. Door mijn holistische aanpak, zal jij duurzame resultaten bereiken. Ik begeleid en adviseer je tijdens ieder persoonlijke 1 op 1 sessie en ben ik bereikbaar per mail of whats app mocht je vastlopen. Ik werk het liefst 1 op 1, omdat jij zo sneller resultaten zult behalen, omdat ik de volledige aandacht aan jou kan geven. Online coachen en wandel coachen is ook mogelijk.

Als je helemaal toegewijd bent, mijn adviezen opvolgt en je open staat voor positieve verandering, zal je zelf positief veranderen. Je krijgt nieuwe inzichten, wordt bewuster en gaat anders denken, waardoor je betere keuzes maakt voor jezelf en jij je leven gaat leven volgens jouw regels!

Deze trajecten zijn geschikt voor jou als jij zelf aan het stuur van je leven wilt staan en hiervoor verantwoordelijkheid durft te nemen.  Als je open staat om dingen anders te gaan benaderen, als je persoonlijk wilt groeien, als je meer rust en balans wilt in je leven, meer voldoening in je leven wilt, meer me-time en plezier wilt. Als je je positiever, fitter en gelukkiger wilt voelen.  Als je bereid bent om te investeren in jezelf, als je klaar bent met wat jou belemmert om wél de persoon te zijn die jij graag wilt zijn. Als je meer zelfvertrouwen, meer energie, meer voldoening en levenskwaliteit wilt.

Bij onderstaande pakketten is altijd maatwerk van toepassing. Een andere sessie duur of looptijd van het traject is vooraf bespreekbaar en aanpasbaar. Wil jij leven volgens je eigen regels met  blijvend resultaat en gun jij het jezelf om je gelukkiger, energieker, relaxter en zelfverzekerder te voelen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 30 minuten. 

Gratis intakegesprek aanvragen!

Persoonlijk Vitaliteitsplan

Wil jij laagdrempelig je vitaliteit verbeteren? Dan is een persoonlijk vitaliteitsplan iets voor jou!

Tijdens een persoonlijk gesprek van 1,5 uur gaan we a.h.v. een integrale vitaliteitscheck inzicht krijgen in jouw huidige totaalbalans. We gaan dieper in op jouw specifieke hulpvraag of thema waar je nu mee worstelt en graag zou willen verbeteren. 

Je krijgt van mij een onafhankelijk advies over de te nemen stappen die het beste zijn voor jou specifiek, om je gewenst resultaat te bereiken. Ook kun je al je vragen stellen. 

Na dit gesprek heb jij een concreet en helder vitaliteitsplan, waarmee jij de volgende stap kunt zetten richting jouw gewenst vitaliteitsdoel. 

Het is ook mogelijk deze sessie uit te breiden (of los te boeken) met een Access bars behandeling van 60 minuten.

Access Bars is een energetsiche behandeling die meteen zorgt voor fysieke en  mentale ontspanning en je direct een heerlijk uitgerust en relaxt gevoel geeft. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning. Je ligt ontspannen, kunt je ogen sluiten en je hoeft verder niets te zeggen.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Deze punten worden licht aangeraakt. 

Klik hier om een afspraak te maken voor een losse Accesss Bars behandeling.

Jouw investering voor een behandeling van 1 uur  is slechts € 60.-


Helemaal jezelf zijn

Ben je er aan toe om weer lekker in je vel te zitten en in balans zijn met meer innerlijke rust, meer energie, meer zelfvertrouwen? Wil je je relaxter, positiever en blijer voelen en meer genieten van wat er wel is?

Als je weet waarom je doet wat je doet en wat jou daarbij nu in de weg staat, leer je dit sneller herkennen, waardoor je betere keuzes gaat maken voor jezelf. Je wordt bewuster en gaat steeds meer handelen wat goed is en voelt voor jou.  

Jij bent uniek en je doet er toe!

Ik houd van concreet en praktisch. Daarom het ik een super krachtig coachprogramma gemaakt dat ik volledig aan jouw persoonlijke situatie kan aanpassen. Waardoor jij sneller resultaat haalt. Na dit traject heb jij je gewenst vitaliteitsdoel bereikt en heb je geleerd om niet meer terug te vallen in oude patronen. Deze resultaten zijn duurzaam omdat we tot de kern van de klacht komen en dit omzetten naar iets dat wél werkt voor jou.

Wat levert deze coaching je op? 

 • Je hebt meer rust in je hoofd en lijf 
 • Je kunt zelfverzekerder "nee" zeggen tegen anderen
 • Je voelt je relaxter en blijer
 • Je bent veel meer ontspannen en ervaart minder stress in je dagelijks leven
 • Je bent vrolijker, gelukkiger en positiever 
 • Je hebt veel meer energie de hele dag
 • Je hebt veel meer zelfvertrouwen en maakt betere keuzes voor jezelf
 • Je hebt een gezonder lichaam met minder ongemakken
 • Je zit lekkerder in je vel en hebt passie en voldoening met wat je doet 

Je leeft maar één keer en als je het goed doet, zou dat voldoende moeten zijn!

Als je je aanmeldt, plannen we eerst een gratis en vrijblijvend gesprek. Ik kan je hierin meer informatie geven over het programma en jij mag uiteraard al je vragen stellen.


Slanker en gezonder lichaam

Ben jij klaar met het ge-jojo van je gewicht? Wil je meer energie, een beter humeur, blij zijn met jezelf, positiever zijn naar jezelf en anderen, stoppen met jezelf te vergelijken met anderen en een gezonder en slanker lichaam?                                                                                                 Wil je blijvend resultaat en gezonder, fitter en energieker door het leven gaan? 

                      Gun jezelf het beste!

Het hebben van een gezonde leefstijl is géén dieet, Het is een gezondere manier van leven en hiermee ben je preventief bezig om voor jezelf een optimale gezondheid te hebben. . 

Met dit programma krijg jij gegarandeerd jouw gewenst resultaat als je mijn adviezen opvolgt. We bekijken samen wat maakt, dat jij nu deze specifieke veranderwens hebt en waarom het je tot nu toe zelf  niet is gelukt. 

Ik begeleid je stap voor stap in dit proces. Mijn programma stem ik precies af op jou en waarmee jij gemakkelijk je gewenst resultaat bereikt. Hierdoor is dit programma voor iedereen te volgen. Het is een kwestie van de juiste kennis combineren met het behouden van de juiste motivatie om niet terug te vallen in oude patronen. Hier help ik je graag bij. Alles gaat op jouw tempo, 

Wat levert deze coaching je op? 

Na dit traject weet jij wat voor jou van belang is om een gezonder en slanker lichaam te houden met minder fysieke ongemakken.  

 • Je leert alles over gezonde leefstijl, gezonde voeding en hebt een gezonder en slanker lichaam met minder fysieke ongemakken
 • Je hebt géén jojo effect meer
 • Je hebt géén honger meer
 • Je kunt zo veel eten als je wilt
 • Je voelt je fitter, energieker en blijer
 • Je laat blijvend de extra coronakilo's achter je
 • Je straalt van het zelfvertrouwen 
 • Je bent weer trots op je lichaam en  jezelf
 • Je hebt minder last van fysieke kwalen en ongemakken
 • Je krijgt gedurende het hele traject persoonlijke begeleiding om jouw gewenst resultaat te bereiken
 • Je krijgt bij iedere stap tools, tips en informatie die het jou gemakkelijk maken om je leefstijl te verbeteren en je gewenst resultaat wél te halen en te houden.

Als je je aanmeldt, plannen we eerst een gratis en vrijblijvend gesprek. Ik kan je hierin meer informatie geven over het programma en jij mag uiteraard al je vragen stellen.Bedankt voor uw bericht!

Uw aanvraag voor een gratis intake is aangevraagd, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Vraag een gratis intake aan